Relax Zone – kehon ja mielen rentoutus

Vuokrasopimus Leppävaarassa päättyy kesäkuun lopussa. Varaa siis heti aika, niin pääset vielä rentouttavaan hierontaan tutussa paikassa. Hieronnat eivät näillä näkymin kokonaan lopu, mutta lisäinfoa jatkosta myöhemmin täällä nettisivuilla sekä Relax Zonen somesivuilla.

Koulutettu hieroja Jaana Karasjoki

Relax Zone tarjoaa erilaisen hoitokokemuksen rauhallisissa ja rentouttavissa tiloissa. Anna itsellesi hetki omaa aikaa kiireen keskellä.

Olen erikoistunut pään ja niskan alueiden oireiden hoitoon. Jatkuva kiire, stressi ja päänsärky helpottuvat ihanan rentouttavan päähieronnan aikana. Rauhallinen tunnelma ja kiireettömyys saavat mielen rauhoittumaan.

Purentalihashieronta on paljon muutakin kuin pelkkää purentalihasten hierontaa. Hoito edistää pään alueen verenkiertoa, rentouttaa sekä helpottaa lihas- ja päänsärkyä. Mikäli kärsit jännitysniskasta, tämä on sopiva hoito myös Sinulle.

Klassinen hieronta tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Välillä keho ja kipeytyneet lihakset kaipaavat kireyden poistoa voimakkaampien, lihaskudosta muokkaavien liikkeiden muodossa. Toisinaan jännittyneet lihakset ja mieli tarvitsevat rauhallisempaa ja rentouttavampaa käsittelyä. Sinä teet valinnan. Tärkeintä on, että voit rentoutua ja nauttia hoidosta.

Tervetuloa rentoutumaan, valitaan Sinulle juuri tähän hetkeen sopiva hoito.

Tervetuloa rentoutumaan!

Saatavana myös sarjakortteja, esim. 3 x 60 min. klassinen hieronta 180 €. Meiltä saat myös lahjakortin haluamallesi summalle.

palvelumme

  • klassinen hieronta
  • purentalihashieronta
  • pään alueen hieronta
  • raskausajan hieronta
  • kuumakivihieronta
  • hemmottelupaketit
  • yrityshieronnat

Hinnasto

Ajanvaraus

Ajan varaaminen hierontaan on helppoa ja kätevää nettiajanvarauksella. Voit varata ajan silloin, kun sinulle sopii. Hierontaan on usein tarve päästä nopeasti, siksi Relax Zoneen on mahdollista varata aika jopa 15 minuuttia ennen hieronnan alkua, mikäli vapaita aikoja on saatavilla. Samana päivänä peruutetusta hoidosta perimme hoitohinnan. Sairastapauksissa hoidon peruutus tulee tehdä soittamalla ja jättämällä viesti vastaajaan.

Ajanvaraukseen

Klassinen hieronta

Alla hieman esimerkkejä, mitä halutussa ajassa voidaan toteuttaa. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan aina tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Suosittelemme ensimmäiselle käyntikerralle varattavaksi aikaa 60 minuuttia. Voit varata hieronta-ajan kätevästi nettiajanvarauksestamme.

Ajanvaraukseen

Klassinen hieronta 30 min. tai 45 min.

30 min: Rentouttava ja aineenvaihduntaa parantava hoito pienelle alueelle; esimerkiksi niskan akuuttiin lihaskipuun tai rasittuneiden pohkeiden käsittelyyn.
45 min: Sopiva hoitoaika kohdennetulle hoitoalueelle; esimerkiksi niska-hartiaseudun perusteellisempi hieronta tai kevyt jalkojen käsittely.

38 € / 52 €

Klassinen hieronta 60 min. tai 75 min.

Isompi hoitoalue tai tarpeen mukaan keskittyminen rajatulle alueelle; esimerkiksi niska-hartiaseutu ja kädet. Sopiva aika, kun tarvitset perusteellisempaa hoitoa ongelma-alueelle.

60 min./ 63 €, 75 min. / 72 €

Klassinen hieronta 90 min. tai 120 min

Koko vartalon perusteellinen hieronta. Sopii myös esimerkiksi kokonaisvaltaiseen ylävartalon tai jalkojen hierontahoitoon. Suosittelemme tätä hoitoaikaa hemmotteluhoidoksi.

90 min. 82 € / 120 min. 115 €

Sarjakortit, Klassinen hieronta

Säännöllisellä kehonhuollolla saavutat parempia tuloksia ja ylläpidät kehon lihaksiston hyvinvointia. Joskus parhaimman hoidon saavuttamiseksi tarvitaan useampi käyntikerta hierontaan. Sarjakortti itselle tai hierontalahjakortit lahjaksi ovat aina panostus hyvinvoinnin parantamiseksi. Relax Zonessa on tarjolla asiakasystävälliset 3-kerran sarjakortit.

3x30 min. 108 € (36 €/krt.) / 3x45 min. 150 € (50 €/krt.) / 3x60 min. 180 € (60 €/krt.) 3x90 min. 240 € (80 €/krt.)

Purentalihashieronta 60 min.

Virheellisen purennan ja/tai bruksismin aiheuttamien oireiden hoitoon. Hoito edistää pään verenkiertoa, parantaa pään ja leuan liikkuvuutta, rentouttaa ja helpottaa lihassärkyä, päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Se tuo helpotusta myös korvan alueen kipuiluun ja leuan väsymiseen. Hoidosta hyötyvät mm. näyttöpäätetyötä tekevät, tension neck- oireista sekä, yöllisestä hampaiden narskuttelusta/virheellisestä purennasta kärsivät henkilöt. Hoito tehdään asiakkaan ollessa makuulla.

1 kerta 79 € / 3 krt. 228 € (76 €/krt)

Rentouttava Gua Sha kasvohieronta 60 min.

Gua Sha – hoito on puolijalokivillä kasvoille tehtävää hellävaraista kasvohierontaa. Hoito on ihanan rentouttavaa ja se kohottaa kasvojen lihaksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu napakammalta, sileämmältä ja vahvemmalta. Hoito myös elvyttää kaulan ihoa, silottaa ryppyjä, laskee turvotusta ja parantaa lymfanestekiertoa. Hoito auttaa myös purentalihaksia rentoutumaan. Hoidossa käytetään luonnonkosmetiikan seerumeita tai valinnaisesti bambuöljyä. Lopuksi hierotaan hiuspojan alue ja kallonpohja. Hoitoon on hyvä tulla ilman meikkiä.

66 €

Pään, kasvojen ja niskanalueen rentouttava hieronta

Miellyttävä hoitokokonaisuus, joka saa koko kehon syvästi rentoutumaan. Rentoutunut keho saa uutta voimaa ja virkeyttä. Hoidossa käydään läpi rentouttavin ottein pään, niskan, kallonpohjan, kaulan, kasvojen, lavan ja hartioiden lihaksia. Kaulan ja niskan alueen lihaksille tehdään myös rauhallisia passiivisia venytyksiä, joilla saadaan lisää liikkuvuutta pään liikeratoihin. Hoito perustuu klassiseen hierontaan, jonka lisäksi käsitellään marma- eli energiapisteitä. Hoito tehdään asiakkaan ollessa makuulla. ( Tarvittaessa istuen)

45 min. / 56 € ja 60 min. (45 min+kädet) / 65 € / 90 min. (+kädet) 95 €

Raskaushieronta odottavalle äidille

Hemmottelua äidille. Odotusaikana keho ja mieli käyvät läpi suuria muutoksia. Raskausajan hieronta tukee odottavan äidin hyvinvointia. Hieronta tehdään odottavan äidin tarpeiden mukaan joko istuen, kyljellään tai selinmakuulla. Klassisen hieronnan keinoin rentoutuu lihakset ja mieli.

60 min. / 64 €

Kuumakivihieronta

Rentouttava hoito, joka helpottaa lihasjännityksiä ja stressaantunutta mieltä. Lämpimillä kivillä käsiteltäessä aineenvaihdunta kiihtyy ja verenkierto paranee. Ylimääräiset nesteet lähtevät liikkeelle ja mieli rauhoittuu. Hoidon jälkeen olo on rauhoittunut ja seesteinen.

75 min. / 93 €

Yrityshieronta

Sovitaan erikseen joko yrityksen omissa tiloissa tai Relax Zonen tiloissa tapahtuvana, yrityksen henkilöstön hyvinvointia parantavana toimintana. Kartoitetaan yhdessä yrityksen henkilöstön työtehtävissään rasittuvat lihasryhmät ja sovitaan tarvittavista hoidoista. Henkilöstö voi maksaa hoidon pankkikortilla käynnin yhteydessä tai hoidoista voidaan lähetetään lasku yritykselle.

Rentouttava MgSO4-jalkakylpy & jalkahieronta 45 min.

Kylpy rentouttaa lihaksia, pehmentää ihoa, auttaa mustelmiin ja turvotuksiin, lievittää kipuja, poistaa hienhajua, sekä kosteuttaa ihoa. Kylvyn jälkeen hierotaan pohkeet, jalkaterät ja varpaat.
15 min. jalkakylpy ja 30 min. hieronta.

48 €

Hemmottelupaketti 90 min.

Kahden suositun hoidon yhdistelmä sinulle, joka kaipaat enemmän rentoutusta. Sis. 45 min Rentouttavan päähieronnan sekä 45 min Rentouttavan jalkahieronnan Mg-jalkakylvyllä.

90 €

Piriformis hieronta 60 min.

Ikävät iskias- ja piriformisvaivat helpottuvat tällä täsmähoidolla. Hoidossa käsitellään hieroen lonkan, reisien ja alaselän alueen lihakset sekä mobilisoivilla liikkeillä nivelet. Hoito rentouttaa jo heti ensimmäisestä kerrasta alkaen. Pitkittyneen ongelman hoitoon voit ostaa 3 kerran sarjakortin.

1 x 60 min. 65 € / 3 X 60 min. 186 € (62 €/krt)

Täydellinen rentoutus 60 min

Tämä täydellisen rentouttava hoitokokonaisuus sisältää 40 min Rentouttavaa päähierontaa, sekä 20 min Koshi kelloilla tehtävää äänirentoutusta. Pään alueen hieronta poistaa lihasjännityksiä pään, kasvojen sekä kaulan alueelta. Äänen avulla kehon solut aktivoituvat ja vapautuvat tukoksista päästäen energian virtaamaan vapaammin chakroissamme. Bambusta valmistetut Koshi kellot soivat kauniisti, mieltä sekä kehoa rauhoittaen. Tunnin kestävän hoidon jälkeen keho ja mieli on rentoutunut. Tämä hoito on taattua Relax Zone laatua.

65 €

Aromaterapiahieronta 90 min.

Lempeä, rauhallinen ja kevyempi vartalon hierontahoito, jossa käytetään aromaattisia hoitoöljyjä. Käsittely lievittää päänsärkyä, mielen ja kehon stressiä, sekä edistää aineenvaihduntaa ja elvyttää verenkiertoa. Hieronta tehdään koko vartalolle. Aromaterapiahieronta sisältää lopussa tehtävän rentouttavan 10 min päähieronnan. Voit valita itsellesi juuri tähän hetkeen sopivan rauhoittavan tai energisoivan tuoksun.

88 €

Relax Zone

Rautakiskonkuja 4A, 02650 ESPOO
040 323 6238

Tykkää meistä Facebookissa!

Videon toteutus: