Relax Zone – kehon ja mielen rentoutus

Koulutettu hieroja Jaana Karasjoki

Relax Zone tarjoaa erilaisen hoitokokemuksen rauhallisissa ja rentouttavissa tiloissa. Anna itsellesi hetki omaa aikaa kiireen keskellä. Olet tervetullut jo hyvissä ajoin ennen varatun ajan alkamista tiloihimme nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta tee- tai kahvikupin äärellä. Rentoutustila on käytössäsi myös hoidon päätyttyä.

Olen erikoistunut pään ja niskan alueiden oireiden hoitoon. Jatkuva kiire, stressi ja päänsärky helpottuvat ihanan rentouttavan päähieronnan aikana. Rauhallinen tunnelma ja kiireettömyys saavat mielen rauhoittumaan.

Purentalihashieronta on paljon muutakin kuin pelkkää purentalihasten hierontaa. Hoito edistää pään alueen verenkiertoa, rentouttaa sekä helpottaa lihas- ja päänsärkyä. Mikäli kärsit jännitysniskasta, tämä on sopiva hoito myös Sinulle.

Klassinen hieronta tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Välillä keho ja kipeytyneet lihakset kaipaavat kireyden poistoa voimakkaampien, lihaskudosta muokkaavien liikkeiden muodossa. Toisinaan jännittyneet lihakset ja mieli tarvitsevat rauhallisempaa ja rentouttavampaa käsittelyä. Sinä teet valinnan. Tärkeintä on, että voit rentoutua ja nauttia hoidosta.

Tervetuloa rentoutumaan, valitaan Sinulle juuri tähän hetkeen sopiva hoito.

 

Tutustumistarjous uusille asiakkaille!
Ensimmäinen 60 min. klassinen hieronta -30 %

Saatava myös sarjakortteja, esim. 3 x 60 min. klassinen hieronta 139 €. Meiltä saat myös lahjakortin haluamallesi summalle.

palvelumme

  • klassinen hieronta
  • purentalihashieronta
  • pään alueen hieronta
  • raskausajan hieronta
  • kuumakivihieronta
  • hemmottelupaketit
  • yrityshieronnat

Hinnasto

Ajanvaraus

Ajan varaaminen hierontaan on helppoa ja kätevää nettiajanvarauksella. Voit varata ajan silloin, kun sinulle sopii. Hierontaan on usein tarve päästä nopeasti, siksi Relax Zoneen on mahdollista varata aika jopa tuntia ennen hieronnan alkua, mikäli vapaita aikoja on saatavilla. Samana päivänä peruutetusta hoidosta perimme hoitohinnan. Sairastapauksissa hoidon peruutus tulee tehdä soittamalla ja jättämällä viesti vastaajaan.

Ajanvaraukseen

Klassinen hieronta

Alla hieman esimerkkejä, mitä halutussa ajassa voidaan toteuttaa. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan aina tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Suosittelemme ensimmäiselle käyntikerralle varattavaksi aikaa 60 minuuttia. Voit varata hieronta-ajan kätevästi nettiajanvarauksestamme.

Ajanvaraukseen

Klassinen hieronta 30 min.

Rentouttava ja aineenvaihduntaa parantava lyhyt hoito pienelle alueelle; esimerkiksi niskan akuuttiin lihaskipuun tai rasittuneiden pohkeiden käsittelyyn.

30 euroa

Klassinen hieronta 45 min.

Sopiva hoitoaika kohdennetulle hoitoalueelle; esimerkiksi niska-hartiaseudun perusteellisempi hieronta tai kevyt jalkojen käsittely.

45 euroa

Klassinen hieronta 60 min. tai 75 min.

Isompi hoitoalue tai tarpeen mukaan keskittyminen rajatulle alueelle; esimerkiksi niska-hartiaseutu ja kädet. Sopiva aika, kun tarvitset perusteellisempaa hoitoa ongelma-alueelle.

60 min./ 58 euroa, 75 min. / 68 euroa

Klassinen hieronta 90 min.

Koko vartalon perusteellinen hieronta. Sopii myös esimerkiksi kokonaisvaltaiseen ylävartalon tai jalkojen hierontahoitoon. Suosittelemme tätä hoitoaikaa hemmotteluhoidoksi.

80 euroa

Purentalihashieronta 60 min.

Virheellisen purennan ja/tai bruksismin aiheuttamien oireiden hoitoon. Hoito edistää pään verenkiertoa, parantaa pään ja leuan liikkuvuutta, rentouttaa ja helpottaa lihassärkyä, päänsärkyä, univaikeuksia ja stressiä. Se tuo helpotusta myös korvan alueen kipuiluun ja leuan väsymiseen. Hoidosta hyötyvät mm. näyttöpäätetyötä tekevät, tension neck- oireista sekä, yöllisestä hampaiden narskuttelusta/virheellisestä purennasta kärsivät henkilöt. Hoito tehdään asiakkaan ollessa makuulla.

70 euroa

Pään, kasvojen ja niskan alueen rentouttava hieronta

Miellyttävä hoitokokonaisuus, joka saa koko kehon syvästi rentoutumaan. Rentoutunut keho saa uutta voimaa ja virkeyttä. Hoidossa käydään läpi rentouttavin ottein pään, niskan, kallonpohjan, kaulan, kasvojen, lavan ja hartioiden lihaksia. Kaulan ja niskan alueen lihaksille tehdään myös rauhallisia passiivisia venytyksiä, joilla saadaan lisää liikkuvuutta pään liikeratoihin. Hoito perustuu klassiseen hierontaan, jonka lisäksi käsitellään marma- eli energiapisteitä. Hoito tehdään asiakkaan ollessa makuulla. ( Tarvittaessa istuen)

45 min. / 50 euroa ja 60 min. (45 min+kädet) / 65 euroa

Raskaushieronta odottavalle äidille

Hemmottelua äidille. Odotusaikana keho ja mieli käyvät läpi suuria muutoksia. Raskausajan hieronta tukee odottavan äidin hyvinvointia. Hieronta tehdään odottavan äidin tarpeiden mukaan joko istuen, kyljellään tai selinmakuulla. Klassisen hieronnan keinoin rentoutuu lihakset ja mieli.

60 min. / 63 euroa

Kuumakivihieronta

Rentouttava hoito, joka helpottaa lihasjännityksiä ja stressaantunutta mieltä. Lämpimillä kivillä käsiteltäessä aineenvaihdunta kiihtyy ja verenkierto paranee. Ylimääräiset nesteet lähtevät liikkeelle ja mieli rauhoittuu. Hoidon jälkeen olo on rauhoittunut ja seesteinen.

60 min. / 65 euroa ja 75 min. (60 min+ pää) / 80 euroa

Yrityshieronta

Sovitaan erikseen joko yrityksen omissa tiloissa tai Relax Zonen tiloissa tapahtuvana, yrityksen henkilöstön hyvinvointia parantavana toimintana. Kartoitetaan yhdessä yrityksen henkilöstön työtehtävissään rasittuvat lihasryhmät ja sovitaan tarvittavista hoidoista. Henkilöstö voi maksaa hoidon pankkikortilla käynnin yhteydessä tai hoidoista voidaan lähetetään lasku yritykselle.

Rentouttava MgSO4-jalkakylpy & jalkahieronta

Kylpy rentouttaa lihaksia, pehmentää ihoa, auttaa mustelmiin ja turvotuksiin, lievittää kipuja, poistaa hienhajua, sekä kosteuttaa ihoa. Kylvyn jälkeen hierotaan pohkeet, jalkaterät ja varpaat.

15 min. jalkakylpy / 10 eur. ja 30 min. hieronta / 30eur. Yhteensä 40 euroa

Hemmottelupaketti 90 min.

Kahden suositun hoidon yhdistelmä sinulle, joka kaipaat enemmän rentoutusta. Sis. 45 min Rentouttavan päähieronnan sekä 45 min Rentouttavan jalkahieronnan Mg-jalkakylvyllä.

80 euroa

Ota yhteyttä!

Relax Zone

Rautakiskonkuja 4A, 02650 ESPOO
040 323 6238

Tykkää meistä Facebookissa!

Videon toteutus: